تیر ماه امسال تولید پژو ۴۰۵ دوگانهسوز ایران خودرو مرکزی با رشد ۸۴ درصدی از ۱۲۸۴ دستگاه در تیر ۱۳۹۳، به ۲۳۶۳ دستگاه افزایش یافت.
در این مدت تولید پژو پارس دوگانهسوز ایران خودرو مرکزی با رشد ۱۲۸.۹ درصدی از ۱۰۶۴ دستگاه در تیر ۱۳۹۳، به ۲۴۳۶ دستگاه افزایش یافت.
تولید سمند دوگانهسوز ایران خودرو مرکزی نیز با افزایش ۳۱.۱ درصدی از ۲۲۰۱ دستگاه در تیر ۱۳۹۳، به ۲۸۸۶ دستگاه افزایش یافت.
تیر ماه امسال تولید پژو پارس دوگانهسوز ایران خودرو خراسان با افت ۱۰۰ درصدی از ۴۲ دستگاه در تیر ۱۳۹۳، به صفر رسید.
در این مدت تولید پراید دوگانهسوز پارس خودرو با افت ۲۲.۳ درصدی از ۲۲۵۶ دستگاه در تیر ۱۳۹۳، به ۱۷۵۳ دستگاه کاهش یافت.
تیر ماه امسال تولید پراید دوگانهسوز سایپا مرکزی با کاهش ۴۳.۸ درصدی از ۳۵۳۵ دستگاه در تیر ۱۳۹۳، به ۱۹۸۵ دستگاه کاهش یافت.
منبع: ایسنا