«مجله ماشین» - دنیا پر است از اتفاقات و علایق عجیب و غریب و در دنیای اتومبیل نیز گاهی سیستم صوتی، قدرت پیشرانه و یا پلاک یک ماشین، از خود آن خبرسازتر و مهم تر می شود! آخرین حجتی که می توان بر صحت این ادعا آورد، آقای «افضل خان» مدیر استودیو طراحی Khan Design و پلاک F۱ اوست!
ماجرا از این قرار است: این پلاک که بیش از ۱۰۰ سال پیش در بریتانیا صادر شده، سال ۲۰۰۷ به قیمت حدود ۷۴۵ هزار دلار توسط افضل خان خریداری شد. هفته گذشته خبری در وب سایت های خودرویی منتشر شد با این عنوان که قرار است وی این پلاک را به قیمت ۱۲.۵۱ میلیون یورو (حدود ۱۷ میلیون دلار) در یک حراجی اینترنتی به فروش بگذارد.
این خبر، به قدری حاشیه ساز شد که افضل خان را وادار کرد علاوه بر رد صحت آن، با یک شرکت قرارداد ببندد تا اثر این خبر را از فضای مجازی محو کند! وی اعلام کرده، امیدوار است با این کار به وب سایت های خبری یادآور کند، در برابر خبری که منتشر می کنند، مسئول هستند!